foto3

Bashkia Pukë fiton projektin për Rikonstruksionin e Kopshtit të Fëmijëve “Erjola Lluka” dhe Qendres Sociale

Bashkia Pukë fiton projektin për Rikonstruksionin e Kopshtit të Fëmijëve “Erjola Lluka” dhe Qendres Sociale

Bashkia Puke është shpallur fituese për realzimin e projektit te “Rikonstruksionit të Kopshtit të fëmijeve “Erjola Lluka” dhe të Qendres Sociale,projekt ky me një vlere  286.661,32  Euro financim ky nga IADSA (Programi Italo-Shqiptar i konvertimit te borxhit per Zhvillim.Aplikim ky i bëre nga Bashkia Puke ne thirrjen e shpallur nga IADSA dhe që përben një arritje [...]

Lini koment Vazhdo Leximin →

Ngushëllime familjarëve të mikut, kolegut , bashkëpunëtorit tonë Sahit Cufaj.

  E nderuara familja Cufaj! Të nderuar familjarë, miq, të afërm dhe dashamirës të të ndjerit Sahit! Më lejoni që në emër të bashkisë Pukë, nga zemra t’u shpreh ngushëllimet më të sinqerta për ndarjen parakohe nga jeta të intelektualit, birit, mikut, qytetarit, bashkëshortit dhe bashkëpunëtorit tonë, duke u thënë: “Zoti ju dhashtë forcë”!, Shumë [...]

Lini koment Vazhdo Leximin →
Urimi i Kryetarit  z.Beqir Arifaj për  fillimin e Vitit të Ri Mësimore 2014-2015

Urimi i Kryetarit z.Beqir Arifaj për fillimin e Vitit të Ri Mësimore 2014-2015

    Të dashur nxënës! Të nderuar mësues! Të nderuar drejtues të institucioneve arsimore! Të nderuar prindër e bashkëqytetarë!Është një kënaqësi e veçantë për mua t’ju përshëndes në këtë ditë të rëndësishme të fillimit të vitit të ri mësimor 2014-2015, që shenon një vit të ri në punën dhe përpjekjet e përbashkëta të të gjithë [...]

Lini koment Vazhdo Leximin →

Plani Strategjik i Zhvillimit Urban i Bashkisë Pukë

Plani Strategjik i Zhvillimit Urban i Bashkise Puke i hartuar me kujdesin e drejtperdrejte te PUM dhe i miratuar ne Keshillin Bashkiak me VKB nr. 31 ,dt.30.06.2014  pasi ka kaluar te gjitha fazat sipas ligjit nr. 10119, date 23.09.2009″Per Planifikimin e Territorit” dhe vkm nr. 480, date 22.06.2011″Per miratimin e rregullores model  te Planifikimit” dhe ndryshimet perkatese. Urban [...]

Lini koment Vazhdo Leximin →

Intervista e Kryetarit të Bashkisë Pukë në emisionin “Gjurmet”

    Investimet e bëra në Bashkinë Pukë dhe Prioritetet për të ardhmen. Intervista e plotë në You Tube

Lini koment Vazhdo Leximin →

Intervista e Kryetarit të Bashkisë Pukë z.Beqir Arifaj në emisionin “Për Të Fol” në Scan TV

Puka dhe perspektiva Turistike në fokusin e Bashkisë Pukë. Intervista e plote ne You Tube  

Lini koment Vazhdo Leximin →

Vendim mbi ekzekutimin e vendimeve gjyqesore ne Buxhetin e Bashkis Puke 2014

Vendimi mbi ekzekutimet e vendimeve gjyqesore parashikuar ne buxhetin e Bashkis Puke 2014

Lini koment Vazhdo Leximin →

Takimi Promovues “Puka dhe perspektiva turistike”

  “Puka dhe perspektiva turistike” Takimi promovues (Me pjesëmarrjen e operatorëve turistikë dhe biznesmenë të interesuar në këtë fushë) E Enjte, 12 qershor 2014; Vendi: Hotel Tirana International; ora 10:00; Salla “Abret”; Bashkia Pukë, organizoi dje  në ambientet e Hotel Tirana International, një takim promovues me operatorë turistikë të Shqipërisë dhe bisnesmenë të interesuar në [...]

Lini koment Vazhdo Leximin →

Bashkia Puke ne bashkepunim me Vodafone Mobile organizojne veprimtarine “SHENOO”

Bashkia Puke nen kujdesin e Kryetarit z.Beqir Arifaj i cili ka siguruar mbeshtetjen e kompanise me te madhe telefonike Vodafone Mobile do mundesoje per te gjithe qytetaret e Bashkis Puke ndjekjen falas te Kampionatit Boterore teFutbollit Brazil 2014 ne nje ekran gjigand qe do te vendoset ne qender te qytetit dhe nje skene te madhe [...]

Lini koment Vazhdo Leximin →

Ka nisur realizimi i projektit “Sherbime ne fasada te pallateve ne rrugen kryesore te qytetit Puke”

Ne thirrjen e pare te FZHR-se, Bashkia Puke ka fituar projektin me objekt “Sherbime ne fasada te pallateve ne rrugen kryesore te qytetit Puke” projekt ky me nje vlere prej 4.538.625 leke pa tvsh. Realizimi i ketij investimi ne qytetin e Pukes vjen ne harmoni me realizimin e projektit “Rikonstruksion i Rruges kryesore, trotuareve, Ndriçimit [...]

Lini koment Vazhdo Leximin →